top of page

Energetic awakening - Deluxe massage

 

Welkom voor een deugddoende doorstromende Energetic awakening massage van anderhalf uur. Lees hieronder welke technieken hierin verwerkt zitten. Bij alle massages vertrek ik vanuit een intuïtieve afgestemdheid, in contact met mijn hartenergie. Je wordt gedragen in een veilige bedding waarin je helemaal kunt zakken in ontspanning en kunt gaan verkennen in je diepere lagen.

Het verschil met een sensual awakening massage is dat ik hier geen seksuele energie opwek bij jou en dat je gedurende de hele massage aangekleed blijft.

 

Alle genders en seksuele oriëntaties heet ik welkom.
Ik werk in principe vanuit het gegeven van one-way touch, waarbij ik geef en jij ontvangt. De massages zijn er voor jou en er vindt géén seksuele uitwissing plaats. Ik draag kledij en behandel je op een massagetafel.

Mijn advies: neem je intentie mee en laat je verwachtingen los:-)


 

 

Shiatsu, cranio sacrale therapie en reiki als poorten naar jezelf
 

Aanraking - mits juist toegepast -  is helend. We hebben allemaal in zekere zin aanraking nodig om ons goed te voelen. Het hormoon oxytocine wordt aangemaakt bij aanraking die welkom is. Een verhoogde toevoer van oxytocine zorgt voor meer verbinding en vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen. Ook vermindert het stress aanzienlijk. Het is ook niet verbazingwekkend dat baby's, vanuit hun kwetsbaarheid, dit hormoon extra nodig hebben om goed te kunnen opgroeien. 

Aanraking in ons dagelijks leven kan gebeuren door je geliefde of vrienden met een aangenaam gevoel als resultaat.

 

Een therapeut kan ons bijstaan met massage-technieken, waarbij we eerder "nuttig" aangeraakt worden met herstel van ons lichaam als doel. Maar er is ook een aanraking mogelijk die het aangename - door jou in verbinding te brengen met de diepere lagen in jezelf - combineert met dat "nuttige". Technieken vanuit shiatsu, cranio sacrale therapie en reiki slagen er in om de energie in jezelf weer te laten stromen, zodat je meer in tune bent met jezelf en je omgeving.
 

Het kan een koerswijziging betekenen naar dieper contact in jezelf:
 

° Een diepere connectie met jezelf, anderen en het leven

° Je voelt dankbaarheid voor je unieke lijf waarin je mag leven

° Ruimte voor inspiratie doordat gedachtes niet meer primeren

° Een betere gronding in je lichaam

Oorsprong Shiatsu
 

Shiatsu is een doeltreffende, eeuwenoude (sinds 4000 voor Christus) Japanse drukpuntmassage, waarbij de fysieke en mentale gezondheid gestimuleerd wordt. Met behulp van de druk van duimen, vingers en/of handpalmen, stretches en de energie die hierdoor wordt doorgegeven naar jouw lichaam, wordt je zelf genezende kracht in gang gebracht, met als gevolg dat jij je beter, gezonder en vitaler voelt en je je meer bewust wordt van wat er in je omgaat. De energiebanen of meridianen en de vele drukpunten (tsubo's) die aangesproken worden staan in verbinding met onze organen die via de 5 elementen volgens de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) functioneren. Net zoals bij acupunctuur - dat ook vertrekt vanuit de visie van TCG - kunnen we, door Shiatsu toe te passen, de fysieke en emotionele werking hiervan beïnvloeden. 

klachten

Shiatsu, cranio sacrale therapie en reiki werken ondersteunend bij:

° Rug- schouder- nekklachten

° Gewrichtsklachten

° Emotionele en/of fysieke spanningen, te veel stress en vermoeidheid
° Lichaamsbewustzijn
° Bloedsomloop
° Doorstroming van energie
° Energieblokkades in lichaam en geest
° Evenwichtsstoornissen in het hormoon- en zenuwstelsel
° Concentratie-problemen
° Hoog-sensitiviteit, burn out, rusteloosheid, geleefd worden, grenzen leren stellen

° Verbetering van de lichaamshouding

° Bewuster worden van de helende werking van ademhaling

° Depressie of sombere stemming

° Zorgen hebben, piekeren

° Menstruatieklachten

° Slapeloosheid

° Angsten

° Zwangerschapskwaaltjes

° Migraine

Deze klachten kunnen ontstaan door verschillende oorzaken zoals scheiding, ziekte, sterfgeval, geboorte, bevalling, hoog-sensitiviteit, seizoenswisselingen, verhuis, ontslag of verandering van werk, burn-out, medische behandelingen,

spanningen in privé of werk omgeving. Mijn shiatsu aanpak kent overlappingen met cranio sacrale therapie, reiki en ademhalingswerk vanuit de yoga. Bovendien werk ik volgens mijn eigen intuïtie die altijd liefdevol en energetisch afgestemd is.

 

Je bent welkom met al je klachten, maar het volgende is heel belangijk:

Bovenstaande technieken lossen de bovenstaande klachten niet op maar werken ondersteunend. Raadpleeg altijd een dokter voor advies bij jouw klachten, ik mag deze niet geven. Raadpleeg altijd een psycholoog bij psychische klachten voor hulp. Ik kan je enkel ondersteunend helpen via mijn handen en aandacht, maar ga geen oplossingen aanbieden via een gesprek. 

Praktisch

° De behandelingen gebeuren mét kleding aan op een behandeltafel, uiteraard kan dit ook op een stoel

° Draag losse kledij en sokken gedurende de massage

° Zware maaltijd nuttigen vlak voor de massage wordt afgeraden

° Ontdek de prijzen bij de tarieven pagina

bottom of page